't Landhuys
Unieke Setting

En vlot bereikbaar

Gasten ontvangen in stijl, dát is ‘t Landhuys van Leeuwergem. Of het nu om een (bedrijfs)feest of een privé-evenement gaat.

Tlandhuys Van Leeuwergem Goede Ligging Icon

Rustig én bereikbaar

Centraal in Oost-Vlaanderen, vlak bij Zottegem, ligt het landelijke Leeuwergem. ‘t Landhuys ontvangt er je gasten in de rust van de Vlaamse Ardennen. Slechts op 10 minuten van de E40 bovendien.

Tlandhuys Van Leeuwergem Groene Omgeving Icon

In ‘t groen

Ontspanning en groen. Daarvoor kom je naar ‘t Landhuys van Leeuwergem: een eventlocatie in het dorpscentrum, met een ware oase als tuin. Wandelen en fietsen kan in de ruime omgeving van ‘t Landhuys.

Tlandhuys Van Leeuwergem Persoonlijk Contact Icon

Persoonlijke begeleiding

Gastvrouw Elke neemt je de hele organisatie uit handen. Ze denkt creatief mee over het opzet van je evenement. Op de dag van het event zorgt ze dat alles op wieltjes loopt. Jouw event is haar event. Ze regelt het tot in de puntjes, en met de glimlach.

Tlandhuys Van Leeuwergem Sfeervolle Ruimtes Icon

Sfeervolle ruimtes

Vergaderen, brainstormen of successen vieren? In ‘t Landhuys van Leeuwergem kan het allemaal. Allemaal tegelijk zelfs, want het hele domein is exclusief voor jou en je gasten. We richten elke ruimte in volgens jouw concept en behoeften. Ook de tuin!

Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Over Tlandhuys Ruimtes

De geschikte ruimte voor elk event

’t Landhuys van Leeuwergem biedt een zee aan mogelijkheden! Een grootse aanpak of even afzonderen in de breakout ruimtes, een professionele keuken en een rustgevende tuin. Alles is mogelijk!

Klein of grootschalig? Tal van mogelijkheden

Op zoek naar een eventlocatie in het hart van Oost-Vlaanderen? Dan bieden we jou of je bedrijf een unieke setting aan. Kom dus gerust eens kijken naar ’t Landhuys van Leeuwergem. Ontdek de multimediale mogelijkheden, combineer de verschillende ruimtes en de specifieke opstellingen. Alles is bespreekbaar voor jouw event.

Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Over Tlandhuys Mogelijkheden
Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Over Tlandhuys Aanpak

Constructieve aanpak

De beste service en ondersteuning bieden voor jouw event? Daar worden we bij ‘t Landhuys van Leeuwergem heel gelukkig van. En dat zélfs de kleinste details goed zitten: da’s voor ons echt geen overbodige luxe. Van de voorbereiding tot de nazorg wanneer het event afgelopen is: op elk moment willen we jou ontzorgen. Zo focus jij volop op je gasten en de boodschap die je hen wil meegeven.

Centraal gelegen en vlot bereikbaar

Indien je met de trein of bus komt, dan organiseren wij voor specifieke events shuttle vervoer van en naar het station van Zottegem.
Het station van Zottegem is gelegen op 6 minuutjes rijden met de wagen en een goed half uurtje te voet.

’t Landhuys van Leeuwergem beschikt zelf over een private parking voor een 20-tal wagens. Daarnaast is er in de straat zelf mogelijkheid tot parkeren.

Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Over Tlandhuys Ligging
Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart