Tlandhuys Van Leeuwergem Opleiding Vergadering Organiseren

Een
opleiding/ vergadering
organiseren?

Onbeperkte mogelijkheden!

Dé geschikte locatie voor uw opleiding/vergadering

Ontdek dé ideale locatie voor opleidingen/vergaderingen. Met moderne faciliteiten en een professioneel team creëren we de perfecte omgeving voor kennisdeling en groei. Laat ons u helpen bij het organiseren van een succesvolle training, workshop of seminar, zodat uw deelnemers kunnen leren en inspireren in alle comfort.

Onze grote tuin biedt een perfecte ontsnapping uit de drukte, waar u kunt genieten van de frisse lucht en natuurlijke schoonheid. Voeg een vleugje buitenleven toe aan uw bijeenkomst en geniet van deze prachtige groene omgeving.

Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Opleiding Vergadering Locatie.jpg
Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Opleiding Vergadering Zorgeloos Genieten

Zorgeloos genieten

Geniet van een zorgeloze planning, want wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. We bieden ook optioneel catering aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het culinaire aspect. We staan klaar om van uw training, workshop of vergadering een succes te maken.

  • We willen jullie graag nog eens bedanken voor de goede zorgen. Alles is prima verlopen. Iedereen was zeer gecharmeerd door de locatie en ook over de speeltuin niets dan lof!
  • Alles verliep vlot en vlekkeloos. Het ontbijt was ruim voldoende, de koffie heerlijk en de dranken heel divers. Ook de vergaderlocatie met zalige zeteltjes was perfect!
  • De organisatie van ons event was top. We hadden géén enkele opmerking. Als ze zo verder doen, dan is ‘t Landhuys binnenkort elke dag verhuurd.
  • Het eten was subliem. Ook fijn dat we er in alle rust konden van genieten.
  • Met een vraag of probleem kan je op elk moment bij Elke terecht. Dat is veel waard!
Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart