Tlandhuys Van Leeuwergem Netwerkevent Organiseren

Een
netwerkevent
organiseren?

Onbeperkte mogelijkheden!

Dé geschikte locatie voor uw netwerkevent

Welkom op onze veelzijdige evenementenlocatie, dé perfecte keuze voor uw volgende netwerkevent! Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om een professionele, gastvrije sfeer te creëren voor effectieve netwerkmogelijkheden. Wij zorgen voor de details, zodat u zich kunt concentreren op het opbouwen van waardevolle zakelijke relaties.

Naast de veelzijdigheid aan binnenruimtes, kan u ook altijd terecht in onze grote en rustige tuin. Een prachtig decor om tijdens uw netwerkevent even met enkele medegasten tot rust te komen.

Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Netwerkevent Locatie.jpg
Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Netwerkevent Zorgeloos Genieten

Zorgeloos genieten

Geniet van een zorgeloze planning, want wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. We bieden ook optioneel catering aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het culinaire aspect.  We zorgen ervoor dat u zich kan toeleggen op het uitbouwen van uw netwerk.

  • Het eten en de bediening was subliem. Elke hielp ons bij de keuze van de traiteur. Genoten in alle rust!
  • De ontvangst was hartelijk, het ontbijt uitgebreid en de koffie van Wilmotte heerlijk. Onze teamvergadering met 10 in de mezzanine doen we er zeker nog een keer.
  • We willen jullie oprecht bedanken voor de goede zorgen. Alles is prima verlopen. Iedereen was bijzonder gecharmeerd door de locatie en over de speeltuin niets dan lof!
  • In de voorbereiding en de dag zelf kan je met elke vraag of probleem terecht bij Wim of Elke, dat is veel waard!
  • De organisatie van ons event was top. We hadden géén enkele opmerking. Als ze zo verder doen, dan is ‘t Landhuys binnenkort elke dag verhuurd.
Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart