Tlandhuys Van Leeuwergem Netwerkevent Organiseren

Een
netwerkevent
organiseren?

Onbeperkte mogelijkheden!

Dé geschikte locatie voor uw netwerkevent

Welkom op onze veelzijdige evenementenlocatie, dé perfecte keuze voor uw volgende netwerkevent! Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om een professionele, gastvrije sfeer te creëren voor effectieve netwerkmogelijkheden. Wij zorgen voor de details, zodat u zich kunt concentreren op het opbouwen van waardevolle zakelijke relaties.

Naast de veelzijdigheid aan binnenruimtes, kan u ook altijd terecht in onze grote en rustige tuin. Een prachtig decor om tijdens uw netwerkevent even met enkele medegasten tot rust te komen.

Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Netwerkevent Locatie.jpg
Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Netwerkevent Zorgeloos Genieten

Zorgeloos genieten

Geniet van een zorgeloze planning, want wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. We bieden ook optioneel catering aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het culinaire aspect.  We zorgen ervoor dat u zich kan toeleggen op het uitbouwen van uw netwerk.

  • Alles verliep vlot en vlekkeloos. Het ontbijt was ruim voldoende, de koffie heerlijk en de dranken heel divers. Ook de vergaderlocatie met zalige zeteltjes was perfect!
  • Het eten was subliem. Ook fijn dat we er in alle rust konden van genieten.
  • Met een vraag of probleem kan je op elk moment bij Elke terecht. Dat is veel waard!
  • De organisatie van ons event was top. We hadden géén enkele opmerking. Als ze zo verder doen, dan is ‘t Landhuys binnenkort elke dag verhuurd.
  • We willen jullie graag nog eens bedanken voor de goede zorgen. Alles is prima verlopen. Iedereen was zeer gecharmeerd door de locatie en ook over de speeltuin niets dan lof!
Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart