Tlandhuys Van Leeuwergem Huwelijksfeest Organiseren

Een
huwelijksfeest
organiseren?

Onbeperkte mogelijkheden!

Dé geschikte locatie voor uw huwelijksfeest

Ontdek dé ideale plek om de mooiste dag van je leven te vieren! Onze betoverende eventlocatie biedt de perfecte setting voor jouw droomhuwelijk. Met elegante faciliteiten en deskundige service, creëren we een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Laat ons alles tot in de puntjes uitwerken, zodat jij je kunt richten op het vieren van de liefde.

Onze grote tuin biedt de perfecte achtergrond voor romantische momenten en adembenemende foto’s. Voeg een vleugje groen toe aan je huwelijk en geniet van de rust en ruimte, omringd door de schoonheid van de natuur.

Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Huwelijksfeest Locatie.jpg
Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Huwelijksfeest Zorgeloos Genieten

Zorgeloos genieten

Geniet van een zorgeloze planning, want wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. We bieden ook optioneel catering aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het culinaire aspect. De mooiste dag van je leven geven we graag al onze aandacht.

  • Alles verliep vlot en vlekkeloos. Het ontbijt was ruim voldoende, de koffie heerlijk en de dranken heel divers. Ook de vergaderlocatie met zalige zeteltjes was perfect!
  • Met een vraag of probleem kan je op elk moment bij Elke terecht. Dat is veel waard!
  • Het eten was subliem. Ook fijn dat we er in alle rust konden van genieten.
  • We willen jullie graag nog eens bedanken voor de goede zorgen. Alles is prima verlopen. Iedereen was zeer gecharmeerd door de locatie en ook over de speeltuin niets dan lof!
  • De organisatie van ons event was top. We hadden géén enkele opmerking. Als ze zo verder doen, dan is ‘t Landhuys binnenkort elke dag verhuurd.
Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart