Tlandhuys Van Leeuwergem Bedrijfsevent Organiseren

Een
bedrijfsevent
organiseren?

Onbeperkte mogelijkheden!

Dé geschikte locatie voor uw bedrijfsevent

Ontdek de perfecte setting voor uw bedrijfsevent! Ons team brengt uw visie helemaal tot leven binnen onze veelzijdige, moderne en goed uitgeruste ruimtes/faciliteiten, waardoor u zeker niets te kort komt. Wij staan klaar om van uw evenement een succesverhaal te maken.

Gedurende het event kan je natuurlijk ook altijd terecht in onze grote tuin. Hier kan je even een frisse neus ophalen binnen de natuurlijke omgeving, ideaal voor een korte ontspanning of brainstormsessie.

Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Bedrijfsevent Locatie.jpg
Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Bedrijfsevent Zorgeloos Genieten

Zorgeloos genieten

Geniet van een zorgeloze planning, want wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. We bieden ook optioneel catering aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het culinaire aspect. We maken van uw bedrijfsevent graag een onvergetelijk moment.

  • De organisatie van ons event was top. We hadden géén enkele opmerking. Als ze zo verder doen, dan is ‘t Landhuys binnenkort elke dag verhuurd.
  • Alles verliep vlot en vlekkeloos. Het ontbijt was ruim voldoende, de koffie heerlijk en de dranken heel divers. Ook de vergaderlocatie met zalige zeteltjes was perfect!
  • Het eten was subliem. Ook fijn dat we er in alle rust konden van genieten.
  • We willen jullie graag nog eens bedanken voor de goede zorgen. Alles is prima verlopen. Iedereen was zeer gecharmeerd door de locatie en ook over de speeltuin niets dan lof!
  • Met een vraag of probleem kan je op elk moment bij Elke terecht. Dat is veel waard!
Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart