Tlandhuys Van Leeuwergem Receptie Organiseren

Een
receptie
organiseren?

Onbeperkte mogelijkheden!

Dé geschikte locatie voor uw receptie

Ontdek onze betoverende evenementenlocatie, dé perfecte setting voor uw receptie! Laat ons uw speciale dag onvergetelijk maken met een prachtige ontvangst. Onze elegante faciliteiten en professionele service zorgen ervoor dat uw gasten zich welkom en verwend voelen. Wij creëren de sfeer, zodat u kunt genieten van de momenten die tellen.

Onze grote tuin biedt, naast een oase van rust, de perfecte plek voor ontspanning en buitenactiviteiten. Voeg een vleugje groen toe aan uw evenement en geniet van de rustige sfeer, omringd door de frisse lucht.

Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Receptie Locatie.jpg
Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Receptie Zorgeloos Genieten

Zorgeloos genieten

Geniet van een zorgeloze planning, want wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. We bieden ook optioneel catering aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het culinaire aspect. Geniet met volle teugen van de tijd met uw genodigden!

  • De organisatie van ons event was top. We hadden géén enkele opmerking. Als ze zo verder doen, dan is ‘t Landhuys binnenkort elke dag verhuurd.
  • We willen jullie graag nog eens bedanken voor de goede zorgen. Alles is prima verlopen. Iedereen was zeer gecharmeerd door de locatie en ook over de speeltuin niets dan lof!
  • Het eten was subliem. Ook fijn dat we er in alle rust konden van genieten.
  • Alles verliep vlot en vlekkeloos. Het ontbijt was ruim voldoende, de koffie heerlijk en de dranken heel divers. Ook de vergaderlocatie met zalige zeteltjes was perfect!
  • Met een vraag of probleem kan je op elk moment bij Elke terecht. Dat is veel waard!
Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart