Tlandhuys Van Leeuwergem Communiefeest Organiseren

Een
communie-/ lentefeest
organiseren?

Onbeperkte mogelijkheden!

Dé geschikte locatie voor uw communie- of lentefeest

Vier de speciale communiedag of het lentefeest van uw kind op onze prachtige locatie! Met stijlvolle inrichting en een warme ambiance is onze locatie de ideale plek om dit belangrijke moment te vieren.

Geniet in onze tuin met gezellige terrassen van een drankje en een hapje terwijl de kinderen kunnen ravotten in de speeltuin en op het springkasteel. Een lekkere barbecue op de ofyr of een culinaire menu door onze sublieme cateraars maken van deze dag een topdag.

Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Communie Lentefeest Locatie
Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Communie Lentefeest Zorgeloos Genieten

Zorgeloos genieten

Geniet van een zorgeloze planning, want wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. We bieden ook optioneel catering aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het culinaire aspect. Samen maken we van je lente- of communiefeest een onvergetelijke gebeurtenis vol vreugde en herinneringen.

  • De organisatie van ons event was top. We hadden géén enkele opmerking. Als ze zo verder doen, dan is ‘t Landhuys binnenkort elke dag verhuurd.
  • Het eten was subliem. Ook fijn dat we er in alle rust konden van genieten.
  • Met een vraag of probleem kan je op elk moment bij Elke terecht. Dat is veel waard!
  • We willen jullie graag nog eens bedanken voor de goede zorgen. Alles is prima verlopen. Iedereen was zeer gecharmeerd door de locatie en ook over de speeltuin niets dan lof!
  • Alles verliep vlot en vlekkeloos. Het ontbijt was ruim voldoende, de koffie heerlijk en de dranken heel divers. Ook de vergaderlocatie met zalige zeteltjes was perfect!
Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart