Tlandhuys Van Leeuwergem Babyborrel Organiseren

Een
babyborrel
organiseren?

Onbeperkte mogelijkheden!

Dé geschikte locatie voor uw babyborrel

Welkom op onze betoverende locatie voor onvergetelijke babyborrels!
Van schattige wiegjes tot vrolijke slingers, ons charmante decor vormt het perfecte canvas voor het vieren van nieuw leven. Onze sfeervolle ruimtes en onze weelderige tuin bieden plaats aan zowel intieme als grotere gezelschappen.

De speeltuin is een paradijs voor de kleine spruiten en onze sfeervolle terrassen creëren een gezellige omgeving voor een onvergetelijk feest. Verborgen in een doolhof van groen vindt u een springkasteel voor extra plezier.

Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Babyborrel Locatie.jpg
Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Babyborrel Zorgeloos Genieten

Zorgeloos genieten

Geniet van een zorgeloze planning, want wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. We bieden ook optioneel catering aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het culinaire aspect. Uw babyborrel wordt een prachtige herinnering, omringd door liefde en warmte.

  • Het eten was subliem. Ook fijn dat we er in alle rust konden van genieten.
  • Met een vraag of probleem kan je op elk moment bij Elke terecht. Dat is veel waard!
  • De organisatie van ons event was top. We hadden géén enkele opmerking. Als ze zo verder doen, dan is ‘t Landhuys binnenkort elke dag verhuurd.
  • We willen jullie graag nog eens bedanken voor de goede zorgen. Alles is prima verlopen. Iedereen was zeer gecharmeerd door de locatie en ook over de speeltuin niets dan lof!
  • Alles verliep vlot en vlekkeloos. Het ontbijt was ruim voldoende, de koffie heerlijk en de dranken heel divers. Ook de vergaderlocatie met zalige zeteltjes was perfect!
Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart