Onze evenementen

liefde voor de koers als rode draad

Wannes Cappelle Olympiers In Flanders Fields

Herwig Reynaert & Wannes Cappelle - Muziek en Verhalen over Olympiërs - 25 april 2024

Het adagium van de Spelen luidt tegenwoordig ‘Deelnemen is belangrijker dan winnen’. Deze voorstelling maakt duidelijk wat dat werkelijk betekent. Herwig Reynaert, gewoon hoogleraar, begenadigd verteller en auteur, schetst tijdens dit concert een aantal verhalen over Olympiërs die zich tijdens de Eerste Wereldoorlog midden het oorlogsgeweld bevonden. Wannes Cappelle schreef speciaal voor deze voorstelling twee prachtige nummers.

Voorstelling – 65 euro pp. – hapjes & dranken inbegrepen

Tlandhuysvanleeuwergem Tom Bonen

Sven Nys, ploegleider, ambassadeur, spreker, analist - 15 mei 2024

Soms bereiken we een kruispunt in het leven waarop we het roer volledig moeten omgooien. Dit geldt niet alleen voor topsporters aan het einde van hun actieve carrière, maar ook voor velen anderen. Maar hoe pak je zo’n verandering aan? Sven Nys heeft de afgelopen jaren zichzelf herontdekt op verschillende niveaus: als mens, vader en professional. Van renner werd hij manager, van vader werd hij coach.

Lezing met diner – 150 euro pp. – apero, hapjes, 3-gangen diner, dranken inbegrepen

Lezing Jose De Cauwer Geert Rik

José De Cauwer, Geert Vandenbon & Rik Vanwalleghem - Voor wie houdt van koers èn levensverhalen. - 11 juni 2024

Journalist Rik Vanwalleghem speelt gastheer, aangever, interviewer. Hij is de auteur van het boek ‘De Tien Geboden’ van José De Cauwer en de ideale babbelmaat van José. Geert Vandenbon lardeert de avond met fijne wielerliedjes van eigen hand.

Voorstelling met zomerse BBQ – 95 euro pp. – BBQ & dranken inbegrepen

Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart