Onze aanpak?
Nét iets anders!

Tal van mogelijkheden!

Tlandhuysvanleeuwergem Header Onze Aanpak

Constructieve aanpak

De beste service en ondersteuning bieden voor jouw event? Daar worden we bij ‘t Landhuys van Leeuwergem heel gelukkig van. En dat zélfs de kleinste details goed zitten: da’s voor ons echt geen overbodige luxe.

Van de voorbereiding tot de nazorg wanneer het event afgelopen is: op elk moment willen we jou ontzorgen. Zo focus jij volop op je gasten en de boodschap die je hen wil meegeven. Pas als jij hierin slaagt, is jouw event voor ons een succes.

Een succes dat we ook te danken hebben aan een team van sterke partners. Lokale bedrijven waar we de afgelopen jaren een stevige band mee hebben opgebouwd: voor het organiseren van catering, multimedia, decoratie, techniek …

Bekijken we samen hoe we jouw event aanpakken, met de nodige partners?

Tlandhuysvanleeuwergem Aanpak Intakegesprek
Stap 1

Het intakegesprek

Tijdens onze kennismaking luisteren we aandachtig naar je wensen. Welk event wil je organiseren? Wat is je doelstelling en welke ervaring wil je je bezoekers geven? We nodigen je graag uit voor een eerste gesprek, hier ter plekke in ‘t Landhuys van Leeuwergem.

Luisteren

Onze meerwaarde? Da’s dat we luisteren en meedenken in functie van jouw event. Jij bent de gastvrouw of gastheer, en wij zijn je sparring partner.

Ontzorgen

De praktische zaken? Die nemen we je graag uit handen. Zo kan jij focussen op de ontvangst van je bezoekers en de inhoud van je event.

Stap 2

Offerte & voorbereiding

In deze fase gaan we aan de slag met je briefing. We denken na over de juiste ruimte, het passende concept en relevante partners. Op basis daarvan bieden we jou een offerte op maat. Zo maken we graag al je wensen waar!

Kennis & Expertise

Jouw event? Dat maken we graag onvergetelijk. Daarvoor duiken we in onze expertise en doen we een beroep op onze jarenlange ervaring in project management.

Een offerte op maat

Op basis van ons eerste gesprek en de voorbereidende gesprekken met leveranciers en lokale partners doen we jou een voorstel op maat.

Tlandhuysvanleeuwergem Aanpak Offerte
Tlandhuysvanleeuwergem Aanpak Coordinatie
Stap 3

Coördinatie &
persoonlijke aanwezigheid

Van onze kennismaking tot het moment waarop we ‘t licht uitdoen, na het event. Bij ‘t Landhuys van Leeuwergem ontzorgen we jou van begin tot eind. Wij ondersteunen jou als gastvrouw of gastheer: altijd aanwezig, maar zo onzichtbaar mogelijk.

Ondersteuning

Elk event vertrekt vanuit een doelstelling: entertainen, inspireren, netwerken … Om die doelen waar te maken, gaan we graag tot het uiterste.

Dienstbaarheid

Een vraag, suggestie of probleem? We zijn er voor jou. Aarzel niet om ons advies te vragen.
We doen er alles aan om jouw event perfect te laten verlopen!

Stap 4

Nazorg en opvolging

Een correcte administratieve afhandeling is één zaak. Nog belangrijker zijn de volgende vragen …
Is jouw doelstelling bereikt? Hebben jouw gasten de ‘ervaring’ gekregen die jij voor ogen had bij het event. Even goed, heb jij tips voor ons over hoe we een volgend event nog beter kunnen maken?
We horen het graag! We maken hier graag tijd voor om een korte ‘evaluatie’ te maken.

Een correcte factuur

Je komt niet voor verrassingen te staan wanneer de factuur in jouw mailbox valt. Een heldere, gedetailleerde factuur voor de huur, catering, dranken, … volgens de gemaakte afspraken.

Een evaluatie moment

Jouw doelstelling bereikt? Catering naar wens? Alles goed verlopen? We bekijken dit samen … en we leggen de basis voor jouw volgend event in ’t Landhuys!

Tlandhuysvanleeuwergem Aanpak Opvolging
Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart