Tlandhuys Van Leeuwergem Teambuilding Organiseren

Een
teambuilding
organiseren?

Onbeperkte mogelijkheden!

Dé geschikte locatie voor uw teambuilding

Ontdek dé perfecte locatie voor een onvergetelijke teambuildingervaring! Wij bieden de ideale omgeving om de teamgeest te versterken en samen te werken aan een groter succesverhaal.
Met diverse faciliteiten en professionele ondersteuning zorgen we voor een op maat gemaakt programma dat de teamband versterkt en iedereen inspireert.

Onze grote tuin verleent zich tot de ideale achtergrond voor ontspanning en teambuildingactiviteiten. Geniet van de ruimte en frisse lucht en maak herinneringen die blijven hangen.

Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Teambuilding Locatie.jpg
Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Teambuilding Zorgeloos Genieten

Zorgeloos genieten

Geniet van een zorgeloze planning, want wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. We bieden ook optioneel catering aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het culinaire aspect. U en uw team kunnen bouwen aan een succesverhaal.

  • We willen jullie graag nog eens bedanken voor de goede zorgen. Alles is prima verlopen. Iedereen was zeer gecharmeerd door de locatie en ook over de speeltuin niets dan lof!
  • De organisatie van ons event was top. We hadden géén enkele opmerking. Als ze zo verder doen, dan is ‘t Landhuys binnenkort elke dag verhuurd.
  • Het eten was subliem. Ook fijn dat we er in alle rust konden van genieten.
  • Met een vraag of probleem kan je op elk moment bij Elke terecht. Dat is veel waard!
  • Alles verliep vlot en vlekkeloos. Het ontbijt was ruim voldoende, de koffie heerlijk en de dranken heel divers. Ook de vergaderlocatie met zalige zeteltjes was perfect!
Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart