Tlandhuys Van Leeuwergem Familiefeest Diner Organiseren

Een
familiefeest/diner
organiseren?

Onbeperkte mogelijkheden!

Dé geschikte locatie voor uw familiefeest/diner

Ontdek dé perfecte plek voor jouw volgende familiefeest of diner met vrienden! Onze eventlocatie biedt de ideale setting om samen met dierbaren te genieten van onvergetelijke momenten en culinaire verwennerij. Met sfeervolle faciliteiten en persoonlijke service creëren we een warme en gastvrije omgeving voor jouw speciale gelegenheid.

Ook onze grote tuin staat volledig ter uw beschikking. Deze rustige omgeving is ideaal voor ontspanning en quality time met familie en vrienden. Voeg een vleugje natuurlijke charme toe aan je evenement en maak van je bijeenkomst een speciaal moment.

Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Familiefeest Diner Locatie.jpg
Tlandhuys Van Leeuwergem Zottegem Familiefeest Diner Zorgeloos Genieten

Zorgeloos genieten

Geniet van een zorgeloze planning, want wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. We bieden ook optioneel catering aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het culinaire aspect. Maak van je familiefeest of -diner een moment om niet meer te vergeten!

  • Het eten was subliem. Ook fijn dat we er in alle rust konden van genieten.
  • Met een vraag of probleem kan je op elk moment bij Elke terecht. Dat is veel waard!
  • We willen jullie graag nog eens bedanken voor de goede zorgen. Alles is prima verlopen. Iedereen was zeer gecharmeerd door de locatie en ook over de speeltuin niets dan lof!
  • De organisatie van ons event was top. We hadden géén enkele opmerking. Als ze zo verder doen, dan is ‘t Landhuys binnenkort elke dag verhuurd.
  • Alles verliep vlot en vlekkeloos. Het ontbijt was ruim voldoende, de koffie heerlijk en de dranken heel divers. Ook de vergaderlocatie met zalige zeteltjes was perfect!
Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart