Faciliteiten

’t Landhuys is gevestigd in Leeuwergem, een deelgemeente van Zottegem en poort tot de Vlaamse Ardennen. ’t Landhuys is makkelijk bereikbaar, op amper 15 minuten van de afrit Wetteren – E40. ’t Landhuys beschikt over verschillende ruimten die afzonderlijk kunnen worden ingezet, elk met afzonderlijk sanitair. We beschikken over een volwaardige restaurantruimte, met toog en volledig uitgeruste keuken. Er is een afzonderlijke parking voor 20 voertuigen, met elektrische laadpalen. We kunnen in alle discretie activiteiten organiseren. Er zijn verschillende zonneterrassen, een buitenbarbeque, een natuurlijke speeltuin en een mooie groene, verpoosruimte. In ’t Landhuys is WIFI beschikbaar en zijn de modernste presentatietechnieken aanwezig.
tlvl-image-gallery-01

tlandhuisvanleeuwergem-receptiesenfeesten

Recepties & Feesten

Je kan in ’t Landhuys recepties en beperkte feesten organiseren.

Neem contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.


Bedrijfsevents

Je kan in ’t Landhuys terecht voor klantenactiviteiten, bestuursvergaderingen, directiemeetings, brainstormingssessies, teambuilding, productlanceringen, etc.

Opleidingen & Vergaderingen

’t Landhuys is uitgerust met de modernste presentatietechnieken om vormingen en opleidingen te organiseren tot 50 personen. Er kunnen tevens maaltijden en buffetten worden aangeboden. Er is ruimte voor breakout - sessies en er zijn verschillende vergaderlokalen, die afzonderlijk kunnen gebruikt worden.

Networking

’t Landhuys van Leeuwergem is zeer geschikt voor networkevents, lezingen, voorstellingen, gastronomische proeverijen, etc.

 

Formules

We bekijken steeds samen met jullie de gepaste formule voor de huur of het gebruik van ’t Landhuys. We staan er op dat u steeds zelf eerst ter plekke komt en met ons een gesprek voert zodat de verwachtingen over en weer correct zijn.
We bieden jullie een waaier aan mogelijkheden van ontbijt, diner, lunch, buffetten, etc. en gaan samen op zoek naar de beste invulling. We kunnen samen met jullie teambuildings, ontspanningsactiviteiten, etc. in elkaar steken.


Neem contact op via

info@tlandhuysvanleeuwergem.be