Opleiding of vergadering
op de agenda?

Wij hebben de perfecte locatie

Tlandhuysvanleeuwergem Header Opleiding Vergadering

Locatie nodig voor een externe opleiding of vergadering?

Een opleiding of belangrijke meeting organiseren op een externe locatie? Da’s pas efficiënt. Want als je collega’s in alle privacy ongestoord samenzitten, kunnen ze zich des te beter concentreren …

‘t Landhuys van Leeuwergem is zo’n plek voor een creatieve brainstorm, een workshop over de toekomst van je bedrijf of delicate discussies die je liever zonder pottenkijkers voert.

Haal jij je je collega’s uit hun comfortzone? Dan ben je hier welkom!

In functie van je team, opleiding of vergadering kies je een passende ruimte: een grote of kleine zaal, of onze volledige site. En wil je het hebben over verfrissende ideeën of strategieën? Dan kan onze prachtige tuin met discrete boomhut zeker inspireren.

De ideale combinatie voor een opleiding

Wij ontvangen de deelnemers aan de opleiding graag in de Parterre voor koffie en ontbijt. De opleiding zelf kan doorgaan in de Foyer in een opstelling naar keuze. Bij goed weer kan er op het terras worden geluncht, bij minder weer kan dit in de Orchestra met zicht op de tuin.

Maak gebruik van onze "Breakoutrooms"

In kleinere groepen kan afzonderlijk gewerkt worden rond bepaalde onderdelen van de opleiding. De Engelenbak en de Mezzanine bieden de kans een grote groep van deelnemers op te splitsen in kleinere. Er kan ook meteen gekozen worden voor opleidingen in kleinere groepen.

Inspireren en genieten... ...in onze tuin

Zomer, winter … Elk seizoen heeft zijn charmes, dus je kan al-tijd van onze tuin genieten! Organiseer jij een event? Geef je team of je gasten de kans om eens de benen te strekken en wat frisse lucht te happen.

Tlandhuys Van Leeuwergem Ontdek Onze Tuin

Onze tuin en terrassen zijn bij mooi weer ideaal voor een ontbijt, een lunch, een tussendoortje, ...
We bekijken graag voor jou de mogelijkheden.

Tlandhuysvanleeuwergem Contact Kaart